Hvad kan DelamotteHandicap kan rådgive dig omkring

Du sidder måske og tænker ”hvorfor kan jeg ikke bare gøre det selv?”. Fordi det vil ofte resultere i en masse spildt tid og spildte kræfter.  Jeg er hurtig og effektiv og derfor vil din sagsbehandling være ligeledes. Jeg har ekspertise i dette fag og ingen opgaver er for store eller for små for DelamotteHandicap. Alt efter hvilken opgave du/i har brug for står jeg til rådighed og vil løse den så hurtigt som muligt så du straks får den hjælp du har behov for.

 

Hvilke opgaver kan jeg hjælpe dig med?

 

  • Kommune

Kommunerne er ofte forvirrede på handicapområdet og det kan være svært at forstå. Desuden har kommunerne ikke ens regler på området så det gør det hele endnu mere forvirrende. DelamotteHandicap hjælper dig med at forstå lovgivningen i din kommune.

 

  • Hjælpemidler 

Hjælpemidler er f.eks ergoterapeut, kiropraktor, handicapvenlig lejlighed, flex trafik osv.Det kan være svært at overskue hvilke hjælpemidler der betales af dig, og hvilke din kommune skal betale for. Her kan jeg hjælpe med at redegøre for hvad der er hvad.  

 

  • Alt indenfor BPA-ordning

En BPA-ordning er en større sag som er svær at blive klog på, Med DelamotteHandicap ombord får du kvalificeret hjælp til at finde et firma der kan varetage opgaven, hjælp til spørgsmål og/eller problemer med din BPA-løsning. 

 

  • Botilbud

DelamotteHandicap service har god erfaring omkring bofællesskaber og deres diverse ordninger. Spørg løs du skal endelig ikke holde dig tilbage.

 

  • Transport til handicappede

 Der er mange forskellige slags transportmidler. Men den primære for os handicappede er vores egen bil, men der er også andre løsninger. Jeg bor selv i København har derfor stået overfor udfordringerne ved at tage de offentlige transportmidler. Dette kan virke uoverskueligt fordi det er ikke altid lige let at finde ud af hvor tilgængeligt det er for os. Her vil jeg rigtig gerne dele ud af min erfaring og oplevelser.

Senest ændret Fredag, 21 februar 2020 15:02

Følg os på Facebook