Få Rådgivning

Få Rådgivning Få Rådgivning hos DelamotteHandicap service

Vi tilbyder professionel rådgivning til personer med handicap, pårørende og forældre handicappede børn. Du har mulighed for at kontakte os via telefon, e-mail eller Messenger. Vi mere omfattende problemer kan vi også aftale et personligt møde hos dig.

 

Afhængigt af din specifikke opgave hos DelamotteHandicap kan du drage fordel af følgende tre muligheder for håndtering af dit problem:

 

1.     Telefonisk eller skriftlig rådgivning gennem Messenger?

2.     Rådgivning via e-mail eller Messenger?

3.     Mulighed for personligt møde hos dig, opfølgning, hvis problemet ikke løses tilfredsstillende.

 

Vi har nu mulighed for at reservere rådgivningstid via DelamotteHandicap’s Facebook-side.

Vi beder dog om, at du også sender os en sms eller e-mail, hvis du foretager en reserveret via denne kanal. Vær venlig at angive ”Rådgivning” efterfulgt af dit navn i emnefeltet eller i sms’en for at sikre en hurtigere betjening.

 

Priserne for DelamotteHandicap’s service kan du finde på vores hjemmeside her. Der er også mulighed for at downloade vores rådgivningsskema her på siden. Vi anbefaler du udfylder vores rådgivningsskema og sender den til os, så vi kan se præcis hvad du skal have rådgivning til.

 

Kontakt os venligst på følgende e-mailadresser:

 

·      Vores hovemail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

·      Vores rådgivning-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Du kan også ringe eller skrive en sms på telefonnummeret: +45 26 36 45 46.

 

Vær venligst opmærksom på, at vores firma har truffet beslutningen om ikke at besvare henvendelser fra opslag fra grupper på Facebook. Dette valg er taget for at opretholde en mere struktureret informationsudveksling og undgå hurtige offentlige indlæg. For at sikre en bedre overblik anbefaler vi, at du kontakter os via Messenger eller e-mail, hvor beskederne er private og mere målrettede.

 

Firmaet yder kun rådgivning i Danmark. Vi overvejer muligheden for udvidelse til udlandet på et senere tidspunkt. Dog kan vi stadig tilbyde rådgivning, hvis du er på ferie i Danmark eller i udlandet.

 

Senest ændret Torsdag, 18 maj 2023 18:55